d2tw4all

About

Username
d2tw4all
Joined
Visits
3
Last Active
Roles
Member

Comments

  • Updated to 1.02 and have been printing for a few hours on 5 Ender 3 V2's, looks good so far!
  • Ok so you don't need logs, you figured out the problem?
  • Ok just finally had a chance to enable logging and am running a print now.
  • Repetier said: Can you provide a log where we can see the temperature response of the ender. Since I had none I used information about the problem I found. Please put it in a file on dropbox/pastebin/... since forum changes content a bit and …
  • Repetier said: Does this still happen in V1.0.0 released today with the ender fix? If you use the old version it might be that after 2 minutes the ender temperature bug kicks in that we now fix. It would cause temperatures to be not recognice…
  • I'll have to update and give it a shot.
  • I just watched, looks like it graphs for 2 minutes and then just stops...
  • Oh no you misunderstood.  Printing works great, zero issues.  The status updates for temp like the graph on the home screen etc. isn't working.  It just goes for a little bit and then just stops updating.  Otherwise it's fine.
  • What logs do you need?  Specific instructions would help...
  • So when they first start up data comes in, but after a few minutes it just kind of stops and never resumes.  It's really no worse this way and at least at the beginning I can see things heating up which is good, but there are definitely still issues…
  • Ok so it's not broken anymore, but it's still not quite working right.  I'm playing with it more, but something isn't right with how it's showing temp data, at least in the graphs on the home page.
  • ok I'll give it a go, same version number and everything as before?
  • When will it be safe to try again?
  • Repetier said: Thanks. Will continue to test and hope to see another reason. Ok let me know.  Basically it became unusable once I tried to print something.  Until then it seemed ok.
  • FYI upgraded again and it still freezes so no worky!
  • Repetier said: Please use the newest release I just updated. I found a dead lock especially under higher higher load that was added with last beta update. Now I have removed it and in my tests it did not lock any more so far. Just make sure t…
  • ok I'll give it a shot and let you know...
  • I updated to the new version on pi using the directions you provided in this thread.  After doing so, when I attempted to print something, the main page stopped refreshing when you clicked the home button and if you refreshed the page only the top b…
  • ok reverted back and things are working again.  New version on pi did NOT work correctly at all!  UI was hanging up on home screen, something is super wrong for sure.
  • I applied the upgrade and it really breaks things badly FYI.  Trying to revert back now!
  • I'm looking for it in the Repetier Server product, so that will release this month still?  Setting up a new farm of only Ender 3 V2's, already built a 3rd pi and installed repetier server but was hoping it would be ready to use with the update so th…
  • Any idea when the full release will have this fix?
  • Spyder said: I just noticed, on the creality page, downloads area, that they have released the source code for the firmware, I hadn't seen that when looking for an update a week ago, but it's dated sept. 28'th which seems odd as I haven't had…
  • Repetier said: I think we release next server version in november. When I think of it I will push a note here when a beta is available where it is fixed. Awesome thanks, my printer has been working great but not seeing temp data is annoyin…
  • Repetier said: Hope somewhere november. It is more or less a bugfix release with some improvements but they are not tested 100% so need some more time to give it the wanted stability. Ok.  Let me know if you need a beta tester, especially …
  • Repetier said: I already fixed it locally. Will be fixed in 0.94.4 which I'm working hard on so should not take too long to appear. oh awesome any guess on how long just so I know when to check back?
  • Repetier said: What a silly firmware bug. It unnecessary increases output traffic and breaks all existing hosts. When I see the example for the plugin they even double the reported values. So definitively their bug and now they force all host…
  • AbsoluteCatalyst said: This is a very silly Ender 3 V2 firmware problem i've seen some users reporting online. It's because it's temperature output string has doubled characters. (Causes a little bit of trouble actually pasting it here on t…
  • Ok so interesting when I paste the log data and post it, the data is changed to that weird @ stuff.  It looks much better before I hit post comment...
  • Print came out just fine, but temps aren't updating at all at this point.  Any ideas why the temps wouldn't show up? Here's the console output, I toggled on the options at the top so hopefully this gives you more info: @::00 BB@@::00@::00 BB@@::00…